Wie zijn wij

Wij werken voor honderden bedrijven in wel 30 verschillende branches! De sport is een van deze branches die een specifieke aanpak vereist, daar de sport en het bedrijfsleven vele overeenkomsten, maar ook zeker vele verschillen hebben. Zo zijn we blij met de expertise van ons team van sport-, arbeidsspecialisten, sportjurist met als drijvende kracht Harry Kok, die dagelijks uitvoer geven aan het SportPayroll-concept.

Harry Kok al 40 jaar werkzaam in de tennissport. Harry startte ooit als leerkracht LO en werd uiteindelijk fulltime tennisleraar en wist als geen ander hoe je mensen kunt binden en verbinden. Met zijn creativiteit en inventiviteit motiveerde en stimuleerde hij alle doelgroepen binnen zijn tennisvereniging met zorgvuldig gekozen lesprogramma’s en activiteiten. Harry Kok werkte zelfs 25 jaar op dezelfde locatie en zo kunnen we hem met recht een echte clubtrainer noemen!

Ook collegae tennisleraren wist hij te motiveren zo was hij in 1993 oprichter/ voorzitter van Stichting Euregio Team (het team bestond uit 76 regionale tennisleraren). De Stichting werd in 1998 omgedoopt tot SET Tennisactiviteiten & Organisatiebureau. Harry Kok was ook de eerste in Nederland die binnen- en buitenlandse tennisreizen organiseerde.

Met de komst van de Flexwet in 1999 (3 contracten een vaste baan) kreeg SET tennisleraren in loondienst en werd het tevens een detacheringsbureau. Met zijn “verenigingen clustermethode” geeft Harry tennisleraren een fulltime baan en werd zo een verbindende oplossing tussen tennisleraren en tennisverenigingen.

Harry Kok was jarenlang jurylid tijdens “de verkiezing van tennisleraar van jaar”. Tevens een echte club-architect en succesvol mediator tijdens conflictsituaties tussen tennisverenigingen en tennisleraren. Dit alles bleef niet alleen onopgemerkt binnen de tennissport en zo ontstond in 2009 de uitbreiding naar andere sporttakken en daarmee was SportKaderServices geboren.

Harry Kok groeide mee met het sport- arbeidsproces vanaf de flexwet in 1999 tot aan de huidige wet DBA. Door zijn inzet, ervaringen en afspraken met belastingdienst kreeg SportkaderServices 8 innovatieve oplossingen die garant staan voor een SportPayroll-concept met een Sport-Werkgeverschap waar zowel sportverenigingen als SportKader zeer blij van worden.

Missie & Visie van SportPayroll-concept. Missie bestaat uit het creëren van fulltime banen voor het sportkader en zekerheid bieden met het Sport-Werkgeverschap op langer termijn. In deze visie streven wij naar gezonde sportverenigingen, of een cluster van sportverenigingen om vervolgens samen met stakeholders de sport (in onze pluriforme samenleving) die plaats te geven, die het anno 2018 meer dan ooit nodig heeft, om op elk tijdstip van de dag mensen te binden en te verbinden tot een “FEEL GOOD SAMEN ZIJN”.

Uw interesse gewekt? Lees verder ...
Show Buttons
Hide Buttons