Wat wordt het …

Tennisschool of SportPayroll?

Kiest u voor de tennisschool dan maakt u gebruik van "opdracht van overeenkomst" bijv. met de tennisschool. Daarmee bent u in één klap van alle gedoe af. Dat kan een voordeel zijn, maar er zijn ook gevaren. Zo mag uw club zich niet meer met de tennislessen bemoeien (geen gezagsverhouding zijn). Dus de tennisschool krijgt alle vrijheid en verplicht zich niet aan uw beleid. Zo werd vroeger de kantine ook wel eens verpacht wat uiteindelijk geen succes bleek. Mede, omdat de ondernemer 2 petten op had. Die van uw club, maar ook die van zijn eigen winst te maken onderneming. Misschien raadzaam om het "Rapport Tennisscholen" eens op te vragen bij de Vereniging van Nederlandse Tennisleraren. Bedenk in dezen of u wilt faciliteren of uw leden wilt verbinden.

U kiest voor Payroll dan staat de tennisleraar ten alle tijden in dienst van uw vereniging en mag uw gezag uitvoeren over zijn taken. U besteed immers uw Backoffice incl. risico's uit. Goed opletten want niet elk payroll bedrijf garandeert 100% vrijwaring van arbeidsrechtelijke risico's. Wel een nadeel is hier dat de factuur belast is met € 21% btw.

Kiest u voor SportPayroll dan mag gezag uitvoeren en gebruik maken van het SportKaderServices +Pakket;
1. 100% vrijwaring van alle hoofdelijke en arbeidsrechtelijke risico's.
2. de verloning, die maar 6% belast is met btw (normaliter dus 21%)
3. een vacaturebank voor hulp bij vinden van de juiste trainer
4. een contactpersoon met sportachtergrond
5. vervanging bij ziekte
6. sportmediation

Wat bepaald uw keuze? Bedenk wat uw club wil nastreven facilitair of dienstverlenend, met of zonder risico's en kans op naheffingen, wel of geen verbinding tussen de leden en met of zonder een financieel gewaardeerde tennisleraar. Vraag een vrijblijvend gesprek aan en laat u verassen door onze missie en visie. Uw interesse gewekt? Klik hier.
Show Buttons
Hide Buttons