Support

Club succes door ...

Succesvolle sportverenigingen kenmerken zich door veel leden, voldoende speelaccommodatie, mooi clubgebouw en goed SportKader. Uiteindelijk is het SportKader "het cement" tussen de eerst genoemde bouwstenen. Het is dan ook de tennisleraar, golfpro, PI, voetbaltrainer die alle leden in uw club kent en uw leden aan "de kont heeft hangen". Koester het SportKader, het levert uw club direct meer leden op en zorgt voor behoud van uw huidige leden. Wat zou het mooi zijn om dergelijke mensen fulltime aan uw club te binden en te behouden voor een langere termijn.
1) Veilig & verbindend SPORT-WERKGEVERSCHAP zonder risico's is een basisvoorwaarde om bijv. een tennisleraar een fulltime baan te geven voor de langere termijn. Uiteindelijk moet het Sportader ook elke maand aan zijn/haar financieel verplichtingen voldoen. SKS heeft fulltime banen, maar creëert ze ook door sportverenigingen in een regio te clusteren. En dan dienen er afspraken gemaakt te worden, waar wij goed in zijn.

2) SUPPORT blijkt is evenzo belangrijk. De sportbonden zorgen voor de opleiding en SportKaderServices voor begeleiding. Wij klankborden met club en trainer over van alles nog wat! En wij mediaten daar waar het fout dreigt te gaan. Ook hebben we oplossingen met onze supportservices.

Drijvende kracht achter SportKaderServices is Harry Kok, al 39 jaar werkzaam in de sport. Harry startte ooit als sportleraar en fulltime tennisleraar en wist als geen ander hoe je mensen kunt binden en verbinden. Werd een echte club-architect en succesvol mediator tijdens conflictsituaties. Was jarenlang jurylid tijdens “de verkiezing van tennisleraar van jaar”. En is werkgever van meer dan honderd sportleraren. Komt zo ook bij honderden sportverenigingen over de vloer. Met recht een ervaringsdeskundige die weet wat er speelt. Meer informatie over zijn missie & visie klik hier.

Bel, mail Harry Kok hij staat u graag en gratis te woord met advies en support. Klik hier.
Show Buttons
Hide Buttons