Waarom kiezen voor SportPayroll

Backoffice & financiële zekerheid

ZZPér en toch in loondienst, het kan. Het werken als ZZPér kent vele voordelen, maar ook nadelen. Zo moet je financieel en verzekeringstechnisch alles zelf regelen en vanaf 1 mei 2016 zelfs de tennisbanen huren en modelovereenkomsten afsluiten met je cursisten. Je hebt geen recht op pensioen en WW uitkering. Je contract kan tussentijds opgezegd worden. En loop je serieus belastingvoordelen mis bij minder dan 1225 lesuren op jaarbasis.

Weg met deze nadelen en verloon nu je inkomsten, of een deel van je inkomsten via SportPayroll en geniet van de volgende voordelen;- vast salaris en onkostenvergoeding - bij ziekte 100% doorbetaling - Pensioen - recht op WW - 2e baan garantie (vacaturebank en outplacement bureau) - geen accountant en dure verzekeringen meer nodig - ZZPér kan eenvoudig personeel aannemen zonder risico’s en zonder administratieve rompslomp.

SportKaderServices is SportParoll inclusief +pakket; 1. een vast contactpersoon met sportachtergrond, 2. een vacaturebank voor hulp bij vinden van de juiste club, 3. de verloning, waarvan de factuur met 6% btw belast is (normaliter 21%), 4. hulp bij vervanging bij ziekte, 5. een contactpersoon die oprecht kan klankborden met trainer en club, 6. sportmediation, 7. 100% vrijwaring van alle hoofdelijke en arbeidsrechtelijke risico's dus geen risico's voor de club, 8. een online uren en presentietool voor club en cursisten.

Uw interesse gewekt neem contact op klik hier.
Show Buttons
Hide Buttons