Support

Succesvolle trainers klankborden

Succesvolle sportverenigingen kenmerken zich
1) Veilig & verbindend SPORT-WERKGEVERSCHAP zonder risico's is een basisvoorwaarde om bijv. een tennisleraar een fulltime baan te geven voor de langere termijn. Uiteindelijk moet het Sportader ook elke maand aan zijn/haar financieel verplichtingen voldoen. SKS heeft fulltime banen, maar creëert ze ook door sportverenigingen in een regio te clusteren. En daar dienen er afspraken gemaakt te worden, waar wij goed in zijn.

2) SUPPORT blijkt is evenzo belangrijk. De sportbonden zorgen voor de opleiding en SportKaderServices voor begeleiding. Wij klankborden met club en trainer over van alles nog wat! En wij mediaten daar waar het fout dreigt te gaan. Ook hebben we oplossingen met onze supportservices.

Drijvende kracht achter SportKaderServices is Harry Kok, al 39 jaar werkzaam in de sport. Harry startte ooit als sportleraar en fulltime tennisleraar en wist als geen ander hoe je mensen kunt binden en verbinden. Werd een echte club-architect en succesvol mediator tijdens conflictsituaties. Was jarenlang jurylid tijdens “de verkiezing van tennisleraar van jaar”. En is werkgever van meer dan honderd sportleraren. Komt zo ook bij honderden sportverenigingen over de vloer. Met recht een ervaringsdeskundige die weet wat er speelt. Meer informatie over zijn Missie & Visie klik hier.

Bel, mail Harry Kok hij staat u graag en gratis te woord met advies en support. Klik hier.
Show Buttons
Hide Buttons